Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada poziva na novu online radionicu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na novu jednodnevnu online radionicu:

ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 25.4.2023. – Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Radionica je namijenjena manje iskusnim organizacijama civilnoga društva u prikupljanju sredstava izvan područja pisanja projekata i javljanja na otvorene pozive za prikupljanje prijedloga. Obraćanje građanima, poduzetničkom sektoru, inozemnim veleposlanstvima, kontaktiranje dijaspore, organiziranje javnih događanja i angažiranje članova upravnog odbora samo su neke od metoda o kojima će biti riječ na ovoj radionici.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.