Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada poziva na novu online radionicu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na novu jednodnevnu online radionicu:

ONLINE RADIONICA ACT GRUPE – 26.4.2023. – Sustav kvalitete u OCD-ima s primjerima učinkovitih modela upravljanja; Upravljanje timovima (i vođenje sastanaka).

Učinkovito vođenje tima često je iznimno zahtjevan zadatak. Najbolje timove čine pojedinci različitih osobnosti i znanja što ujedno garantira i različite pristupe prema radu i problemima te sukladno tome dovodi do konflikta. Umijeće vođenja tima ili sastanaka je u dobivanju najboljeg iz svakog pojedinca te to dodatno poboljšati kroz kolektivno znanje i iskustvo tima. Na radionici ćemo proći kroz osnove što su timovi te kako ljudi funkcioniraju u njima. Kako efektivno upravljati vremenom i prioritetima tijekom sastanaka. Koje tipove osobnosti susrećemo među ljudima, kako prepoznati prve znakove konflikta i pravilno reagirati kao voditelj tima. Proći ćemo i kroz digitalne alate koji vam mogu pomoći u svakodnevnom planiranju rada te efikasnijem provođenju sastanaka – navodi se u pozivu.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.