Hrvatska, Inicijative, Nekategorizirano

Nacionalna zaklada u Biogradu na Moru održala polugodišnji sastanak s korisnicima bespovratnih sredstava

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva 24. i 25. svibnja 2022. u Biogradu na Moru održan je polugodišnji sastanak s korisnicima bespovratnih sredstava, ugovorenim na pozivima „Umjetnost i kultura online“ (UP.02.1.1.14) i „Čitanjem do uključivog društva“ (UP.02.1.1.15), na temu izvještavanja o napretku provedbe projekata.

Riječ je sastancima kojima je cilj omogućiti korisnicima bespovratnih sredstava da predstave dosadašnji tijek provedbe, napredak i rezultate provedbe projekata.

Sastanak je otvorio Luka Bogdan, zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, predstavljanjem pilot aplikacije za izvještavanje koja predstavlja iskorak u izvješćivanju jer će omogućiti jednostavniji unos svih relevantnih podataka vezanih uz aktivnosti i troškove provedbe projekata.

Uz navedeno, ovaj dvodnevni sastanak je dao priliku korisnicima da u izravnoj komunikaciji s voditeljima odsjeka financijskog praćenja i odsjeka za praćenje projekata razjasne moguća otvorena pitanja ili dobiju dodatna pojašnjenja vezana uz obveze koje korisnici imaju u izvještavanju o provedbi.