Aktualno, Nekategorizirano

Nagradni natječaj “2030. je danas”

I ove godine Zelena energetska zadruga i Raiffeisenbank u Hrvatskoj organiziraju nagradni natječaj “2030. JE DANAS”. Za sudjelovanje u natječaju, kreirajte autorsku fotografiju i kratki tekst kojim pozivate susjede i sugrađane na korištenje solarne energije te ih priložite u prijavi na natječaj na adresi do 15. travnja.

Nagradnim natječajem “2030. JE DANAS” prošle je godine dodijeljeno pet besplatnih sunčanih elektrana i 17 besplatnih glavnih elektrotehničkih projekata sunčane elektrane.

Budi primjer svima u susjedstvu. Upogoni vlastiti dom energijom iz sunca uz pomoć sufinanciranja cjelokupne realizacije sunčane elektrane u iznosu od 20,000 HRK.

Kreirajte autorsku fotografiju i kratki tekst kojim pozivate susjede i sugrađane na korištenje solarne energije te ih priložite u prijavi na natječaj na adresi https://natjecaj.nasuncanojstrani.hr/ do 15. travnja.

Deset najkreativniijih prijavitelja, koji ujedno zadovoljavaju tehnički uvjet posjedovanja glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane, osvojit će nagradu!

Izvor: https://natjecaj.nasuncanojstrani.hr/