Aktivizam, Nekategorizirano

Najava događanja u Društvenom centru Valpovo

Udruga mladih Karašicka republika iz Valpova poziva zainteresirane sugrađane na razne aktivnosti koje će se održati u veljači u Društvenom centru Valpovo.

KALENDAR DOGAĐANJA

10. veljače 2021. s početkom u 10h u prostorijama Društvenog centra Valpovo održati će se Predstavljanje Programa Grada Valpova za razvoj volonterstva i uspostavu Volonterskog centra grada Valpova autorice Tene Anić.

11. veljače 2021. s početkom u 18h u prostorijama Društvenog centra Valpovo održati će se četvrta radionica iz Programa o pravima i zaštiti djece autorice Ive Černošek. Radionica pod nazivom „Kodiraj svoje ime“ je radionica namijenjena djeci. U kakvoj su vezi stari Egipćani, Julije Cezar, Morseova abeceda, kompjutori i vaše ime? Saznaj sve o tome na radionici „Kodiraj svoje ime“ i postani pravi majstor kriptografije!

18. veljače 2021. s početkom u 10h u prostorijama Društvenog centra Valpovo održati će se edukacija „Biti volonter – 1. dio“ iz Programa Grada Valpova za razvoj volonterstva i uspostavu volonterskog centra grada Valpova. Edukacija je namijenjena svim zainteresiranim volonterima i onima koji to žele postati. Edukaciju vodi Tena Anić, autorica Programa.

25. veljače 2021. s početkom u 10h u prostorijama Društvenog centra Valpovo održati će se edukacija „Biti volonter – 2. dio“ iz Programa Grada Valpova za razvoj volonterstva i uspostavu Volonterskog centra grada Valpova. Edukacija je namijenjena svim volonterima i onima koji to žele postati. Edukaciju vodi Tena Anić, autorica Programa.

Udruga mladih Karašicka republika u suradnji s projektnim partnerima gradom Valpovo, Društvom Naša djeca Valpovo, Udrugom osoba s invaliditetom “MI” Valpovo, Udrugom mladih “Revolucija” provodi projekt Društveni centar Valpovo koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt je odobren na dodjelu bespovratnih sredstava “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”