Hrvatska, Nekategorizirano

U Društvenom centru Valpovo održava se ciklus edukacija o menadžmentu volontera

Društveni centar Valpovo nastavlja dalje sa svojim aktivnostima. Jučer se u konferencijskoj dvorani Društvenog centra Valpovo održala prva u nizu edukacija ”Menadžment volontera” predavačice Tene Anić, autorice Programa za uspostavu Volonterskog centra Valpovo. Edukacije su namijenjene organizatorima volontiranja, a teme edukacije su upoznavanje sa zakonskim okvirom volonterstva i Upoznavanje s ciklusom menadžmenta volontera.

U prvom dijelu predavanja prisutne je predstavnike udruga predavačica Tena Anić upoznala s pojmovima volontera i volonterizmu općenito, nakon čega su predstavnici udruga bili podijeljeni u dvije grupe te kroz kreativne crteže pokušali pojasniti što svaki dobar volonter mora imati. Nakon kreativnog dijela edukacije, pričalo se o kompetencijama koje svaki organizator volontiranja treba imati.

Termini sljedećih edukacija ”Menadžment volontera” su:

13. travnja 2021. s početkom u 12 sati, Društveni centar Valpovo

20. travnja 2021. s početkom u 12 sati, Društveni centar Valpovo

Prijaviti se mogu svi predstavnici udruga s područja grada Valpova i prigradskih naselja, i to na mail matej.vidranski@valpovo.hr.

Za ostale aktivnosti i radionice u okviru projekta Društveni centar Valpovo pratite našu web stranicu www.drustvenicentarvalpovo.eu Kalendar događanja.

Projekt Društveni centar Valpovo provodi Karašicka Republika u suradnji s partnerima: Udruga “MI”, udruga “Revolucija”, Društvo Naša djeca Grada Valpova i Grad Valpovo.
Projekt Društveni centar Valpovo sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Za provedbu projekta u trajanju od 29.05.2020. do 29.05.2022. odobreno je 1.854.987,23 kuna bespovratnih sredstava.