Aktualno, Nekategorizirano

Natječaj za izložbu minijatura ‘Put u Liliput’ / ReArt festival 2020.

Udruga REART poziva umjetnike i kreativce da svojom maštom uplove u svijet minijatura i svojim radom obogate ovogodišnji umjetnički program u sklopu ReArt festivala od 19. do 21. lipnja 2020. godine. Rok prijave: 10. lipnja 2020.

Izložbeni dio programa, svake godine čini neizostavan dio ReArt festivala te je pri svakom svome izdanju određen pojedinom tematikom i načinom umjetničkog izražaja, a ovogodišnje izložbe minijatura divovski će obogatiti svijet malih Lilliputanaca!
Tematskim pristupom radovima kroz ReArtovu platformu svake godine propituju se novi motivi otvarajući tako neiscrpan izvor inovativnih ideja za umjetničko stvaralaštvo.
Izložbom minijatura na temu ”Put u Lilliput” nastavlja se umjetnička izložbena praksa ReArt festivala no ovoga puta u nešto drukčijem izričaju. Naime, sukladno trenutnim okolnostima, izložba će se odvijati na nekoliko skrivenih lokacija unutar grada Osijeka. Na vama je da svojim posebnim minijaturama oživite velike površine koje skriva naš grad.

Kako sudjelovati?

  • Potrebno je na gore navedenu temu naslikati, nacrtati, kolažirati ili iskoristiti tehniku koja je vama najdraža i rad prilagoditi dimenzijama minijatura ( 15×15 cm)!
  • Rad je moguće poslati na dva načina:
  • Poslati ga u originalnom obliku na adresu Žrtava domovinskoga rata 74a, 31326 Darda (na ime Slađana Zubić).
  • Po izradi fotografirati rad i poslati kvalitetnu fotografiju elektroničkim putem na e-adresu reartizlozbe@gmail.com !
  • Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi umjetnici autori i/ili autorske grupe u zemlji i inozemstvu, ali i svi kreativci koji svoje slobodno vrijeme ispunjavaju u kreativnom stvaranju.

Rok za prijavu na ReArt festival ”Put u Lilliput” je do 10. lipnja 2020, a više o natječaju pročitajte na poveznici:
https://reartfestival.blogspot.com/2020/05/reart-festival-2020-put-u-lilliput.html