Aktivizam, Nekategorizirano

Nismo same pozivaju na ‘zdravu kavu s doktorima’, 16. studenoga u Koprivnici

Udruga Nismo same osmislila je i pokrenula novi projekt Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama u sklopu kojeg će održati niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke. Cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Republike Hrvatske o važnosti prevencije.

Projekt se temelji na organizaciji „zdravih kava“ u 15 gradova diljem Hrvatske i devet radionica u prostoru Udruge. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

Udruga Nismo same poziva sve građane grada Koprivnice i okolice na se pridruže na 8. ‘zdravoj kavi s doktorima’ koja će se održati u srijedu, 16. studenoga, s početkom u 17.30 sati u pivnici “K Franzu”, Ulica Hrvatske državnosti 10, Koprivnica.

Uz članice Udruge na kavi će se s vama družiti:

Ivona Poljak, psihologinja s Kliničkog bolničkog centra Zagreb;
Ivana Tirić, dr. med., spec. interne medicine, subspec. gastroenterologije, voditeljica Odjela za gastroenterologiju, hematologiju i onkologiju u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica;
Iva Kardum Fucak, dr. med. spec. internističke onkologije, onkologinja u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica.
…………………………………….

Projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519,00 kuna (kodni broj: UP.02.2.1.08.0226). (Izvor: https://zdravakava.nismosame.com/)