Aktualno, Nekategorizirano

Novi ciklus natječaja „Superseniori“

seniori_crZaklada Zajednički put iz Zagreba i Zaklada Slagalica iz Osijeka objavile su 15. siječnja 2018. novi ciklus natječaja „Superseniori“ namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici.

Natječaj  je namijenjen udrugama sa sjedištem na području Osječko-baranjske, Vukovarsko srijemske županije i Grada Zagreba.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 60.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 10.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 20.000 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata je 30 dana od dana objave, a završava 15. veljače 2018.

Financijska sredstva raspoloživa u ovom ciklusu natječaja „Superseniori“ osigurana su donacijama fizičkih i pravnih osoba u okviru kampanje „Punjač za seniore“ provedene 2017., pri čemu je prikupljeno 56.114 kuna a ostatak od 3.886 kuna osigurale su Zaklada Zajednički put i Zaklada Slagalica iz vlastitih sredstava.

Cjelovitu natječajnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.