Hrvatska, Nekategorizirano

Online radionica za uspostavljanje kriterija korištenja prostora Doma mladih u Splitu

Radionica za uspostavljanje Kriterija korištenja prostora Doma mladih održat će se putem Zoom aplikacije, a namijenjena je primarno svim korisnicima zgrade Doma mladih te suradnicima na projektu “Gradimo Dom zajedno”.

Socijalna (fizička) distanca koja je zatekla cijeli svijet ne sprječava ljude da rade istom dinamikom kao i prije izolacije, zato će se  31.ožujka i 1. travnja održati radionica za uspostavljanje Kriterija korištenja prostora Doma mladih – najavljuju iz Platforme Doma mladih, objašnjavajući da će se radionica održati putem Zoom aplikacije, oba dana od 14 do 18 sati, a namijenjena je prije svega svim korisnicima zgrade Doma mladih te suradnicima na projektu Gradimo Dom zajedno.

Radionicom će se intenzivno raditi na procesu uspostave kriterija koji traje godinama, a koji bi trebao rezultirati dokumentom koji propisuje na koje načine, kad, kako, koliko i za što se koriste prostori unutar Doma mladih.

– Ova radionica jedan je od važnijih dijelova projekta Gradimo Dom zajedno, a moderator je Davor Mišković, suradnik i stručnjak na polju sudioničkog upravljanja – zaključuju organizatori.

Aktivnost je dio projekta Gradimo Dom zajedno, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

O projektu:

Korisnik: Platforma Doma mladih
Partneri: Grad Split, Multimedijalni kulturni centra, ustanova za organizaciju kulturnih događanja, Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, Koalicija udruga mladih i Festival Mediteranskog filma Split.kog socijalnog fonda.

Ukupnu vrijednost projekta: 2.498.102,41 kn od čega 2.123.387,05 kn sredstva sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85%)

Razdoblje provedbe projekta: 1. prosinca 2018. godine – 30. studenoga 2020. godine (24 mjeseca)