Hrvatska, Nekategorizirano

Otvoren drugi natječaj razvojnog programa Pokreni nešto svoje

act_grupa_natjecajRazvojni program ACT Grupe Pokreni nešto svoje namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima odgovarajući na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja. Ove godine program doživljava svoje drugo izdanje, podržavajući projekte s pozitivnim društvenim utjecajem kroz mentorsku podršku i bespovratna financijska sredstva do 80 000 kuna. Natječaj traje do 15. prosinca.

Program je namijenjen postojećim društvenim poduzećima, društvenim poduzećima u nastajanju, inovativnim start-upovima te poduzetnicima početnicima s društveno-poduzetničkom idejom ili poduzetničkom idejom koja će imati pozitivan utjecaj na društvo ili okoliš.

Za financiranje projekata u okviru drugog natječaja osiguran je iznos ukupne vrijednosti od 500 000 kuna, dok projekti koji se prijavljuju mogu biti sufinancirani iz programa u vrijednosti do 80 000 kuna.

Prijave za novi natječaj otvorene su do 15. prosinca do 12 sati na web stranicama programa. Rezultati natječaja će biti javno predstavljeni te objavljeni 28. veljače 2018., a početak provedbe projekata je 1. travnja 2018.