Hrvatska, Nekategorizirano

Otvorene prijave za 3. Open stage – otvorenu večer performansa na Turskoj kuli u Splitu

Cirkus Kolektiv – udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse je objavio natječaj za prijave za 3. Open stage – otvorenu večer performansa na Turskoj kuli, ovog puta na otvorenom uz puno popratnog sadržaja tijekom cijelog dana u nedjelju, 20. rujna. Prijave umjetnika traju do 12. rujna 2020.!

„Open stage“ je manifestacija u kojoj zainteresirani afirmirani i neafirmirani umjetnici prezentiraju svoje kreativno stvaralaštvo iz područja različitih izvedbenih umjetnosti s naglaskom na suvremeni cirkus, u trajanju do 10 minuta.

Prijave umjetnika traju do 12.9.2020. putem google obrasca, nakon čega ćemo na FB stranicama udruge objaviti finalan popis izvođača.

Udruga pokriva u potpunosti putne troškove gostujućih umjetnika iz drugih gradova.

Tehničke zahtjeve za pojedine performanse je potrebno navesti u prijavnici, te će preciznije biti dogovoreni nakon objave izvođača.

Detaljan program cjelodnevnog cirkuskog druženja na otvorenom će biti uskoro objavljen, a do tada pozivamo sve zainteresirane kreativce da prijave svoje kratke umjetničke točke. Open stage će se održati u večernjim satima.

Više o prijavama na linku:

Facebook događaj
……………………………………………………………………………………….
Program se realizira uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture, Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita, Turističke zajednice splitsko-dalmatinske županije i dio je projekta “Gradimo Dom zajedno”, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt “Gradimo Dom zajedno” provodi Platforma Doma mladih u partnerstvu sa Gradom Splitom, Multimedijalnim kulturnim centrom, Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, Koalicijom udruga mladih i Festivalom mediteranskog filma Split.