Aktualno, Nekategorizirano

Zagreb Film Festival stiže u Dom mladih!

Program ZFF putuje proširit će i ove godine dio sjajne zeefefovske atmosfere i izvan granica glavnoga grada. ZFF-ov putujući program uključuje odabrane naslove u kojima će, istovremeno sa online izdanjem festivala, uživati publika u 13 gradova i čak 15 kina diljem Hrvatske. To su Otac iz Glavnog natjecateljskog programa, Undine iz Ponovno s nama te Jako jako daleko iz programa festivala KinoKino. Gostovanje u Domu mladih dopunili smo i sa dva sjajna južnoamerička naslova s prošlog izdanja: Voljeni i Ema.

Ulaz na sve projekcije je besplatan, a aktivnost je dio projekta Gradimo Dom zajedno kojeg je sufinancirala Europska Unija kroz Europski socijalni fond.

Aktivnosti projekta Gradimo Dom zajedno sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt provodi Platforma Doma mladih u partnerstvu sa Gradom Splitom, Multimedijalnim kulturnim centrom, Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, Koalicijom udruga mladih i Festivalom mediteranskog filma Split.

…………………………………………………………..

Dom mladih – Beton kino, 13.-15.11.
Organiziraju Festival mediteranskog filma Split i Gradimo Dom zajedno

RASPORED PRIKAZIVANJA FILMOVA: