Hrvatska, Nekategorizirano

Split: KLFM – Radio u zajednici organizira program ‘Radio ljeto u gradu’

KLFM – Radio u zajednici organizira program ‘Radio ljeto u gradu’ koji će obuhvatiti ukupno tri događanja; Radio u kvartu, Radio na cesti i Radio u suton.

Nakon izolacije u Radio karanteni, KLFM se i fizički vraća u zajednicu. Radio ljeto u gradu kreće u subotu 20. lipnja s novom lokacijom turneje po kvartovima. Nakon lanjskog nezaboravnog sutona u Spinutu, ovog puta idemo istočno, u kvart Kman. Radio u kvartu – Kman donosi nešto drugačiju glazbenu selekciju; od hip-hopa do easy core, skate rock, psych rock i melodičnog punk zvuka KLFM Soundsystem kolektiva. Druga postaja Radio ljeta je naš radio highlight, sad već legendarni Radio na cesti na platou Doma mladih, u subotu 4. srpnja. Dovodimo premijere iz Zagreba ectratis, ZMaJ i Cura&Dečko, te prvi puta na Radiju na cesti – Doringo, sve uz podršku KLFM Soundsystem tima. Ciklus završavamo 17. srpnja s novom, sada i tradicionalnom, edicijom Radija u suton, u spinutskoj lučici Marjan uz biranu mediteransku selekciju KLFM Soundsystem kolektiva.

Subota 20. 6. > Radio u kvartu, Kman (KLFM Soundsystem)

Subota 4. 7. > Radio na cesti, Plato Doma mladih (ectratis, ZMaJ, Cura&Dečko, Doringo / KLFM Soundsystem)

Petak 17. 7. > Radio u suton, Lučica Marjan (KLFM Soundsystem)

Za detaljnije informacije pratite klfm.org i KLFM na društvenim mrežama.

Aktivnosti Radio u kvartu i Radio na cesti dio su projekta “Gradimo Dom zajedno” koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt “Gradimo Dom zajedno” provodi Platforma Doma mladih u partnerstvu sa Gradom Splitom, Multimedijalnim kulturnim centrom, Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, Koalicijom udruga mladih i Festivalom mediteranskog filma Split.

Facebook event