Aktualno, Nekategorizirano

Otvorene prijave za treću generaciju polaznika i polaznica Akademije poslovnih vještina

Danas su otvorene prijave za sudjelovanje u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina (http://akademija.act-grupa.hr/) – jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora, navodi se u priopćenju ACT grupe.

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina (direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva će, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije.

Program će odvijati od prosinca 2020. do lipnja 2021. kroz 13 online edukacija.

Prijave za treću generaciju od 20 polaznika/ica Akademije poslovnih vještina otvorene su do petka, 27. studenoga u 12 sati na https://akademija.act-grupa.hr/prijavnica/. Sudjelovanje je besplatno, a broj polaznika/ica je ograničen na 20.

Akademiju je pokrenula ACT Grupa (http://act-grupa.hr), potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, u suradnji s tvrtkama A1 Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, INA, Njuškalo, Philip Morris Zagreb, Pisalica i PwC Hrvatska.