Hrvatska, Nekategorizirano

Platforma Doma mladih poziva na prijavu u radionice izrade radio jinglova

tst-888x592

Prijavi se na radionicu radio jinglova pod vodstvom kolektiva Combo i napravi jingle koji će ostati u rotaciji KLFM radija! – stoji u pozivu Platforme Doma mladih.

Kako se smišljaju slogani, jinglovi i poruke vidjelica nevidljivih bića u eteru, demonstrirat će vam dvojac iz radijskog kolektiva Combo koji je nekad plovio po valovima radija KL. Najpoznatiji su po uspjeloj radijskoj kampanji za depilacijske trake osoba u 3. i 4. životnoj dobi pod nazivom “Čija baka nema dlaka?!”.

Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen (prijava je obvezna).

Radionica će se odvijati u trima terminima u prostorima Doma mladih. Prvi, uvodni termin u kojem će se polaznici upoznati s konceptualnim, tehničkim i kreativnim aspektima izrade ove temeljne radio forme planiran je za srijedu 8. svibnja od 17:00 do 20:00. Sljedeći termin, u kojem će polaznici pod mentorstvom finalizirati svoje uratke održat će se u petak 10. svibnja u istom terminu.

Polaznici i polaznice radionice će finalno, uživo u specijalnoj emisiji, prezentirati i samostalno u eter pokrenuti svoje jinglove. KLFM kolektiv će u suradnji s voditeljima radionice odabrati i one jinglove koji će trajno ostati u rotaciji našeg radija!

Prijava je otvorena do 4. svibnja i nalazi se na linku (potvrda o uspješnoj prijavi će stići na Vaš mail). (Izvor: pdm.hr )

Organizacija radionice sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i dio je projekta Gradimo dom zajedno, odobrenog na pozivu Kultura u centru- potpora razvoju javno-civilnog partnerstvau kulturi.