Aktualno, Nekategorizirano

Početna konferencija EU projekta ”Ojačaj me da jačam druge!”

Međunarodna mreža poslovnih žena – International Women’s Business Network u utorak, 24. svibnja u 10 sati održat će online početnu konferenciju projekta ”Ojačaj me da jačam druge!”.

Poveznica za prijavu: https://bit.ly/3FUTBj8

Projekt je namijenjen jačanju kapaciteta članova udruga i volontera na području Grada Zagreba za bolje odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Zadnjih par godina smo svjedoci drastičnih promjena u svijetu i našim okolinama te je sada više nego ikad postalo kristalno jasno da svi moramo biti prilagodljivi. Današnji svijet je promjenjiv i ne znamo koje izazove nam sutrašnjica donosi te je zbog toga iznimno bitno da svi potičemo i razvijamo vještine koje nam omogućuju bolju snalažljivost u ovim nepredvidivim okolnositima – navod se u pozivu.

Zbog toga, Međunarodna mreža poslovnih žena u partnerstvu sa Sportskim učilištem PESG, kreirat će i provesti programe namijenjene članovima udruga i volonterima s ciljem jačanja njihovih osobnih, ali i profesionalnih potencijala za bolji, učinkovitiji i samoodrživiji rad.

Projektne aktivnosti uključuju edukacije ”Volonter volonteru” i ”Upravljanje udrugom”.

Aktivnosti su namijenjene članovima udruga, volonterima i poduzetnicima jer će nuditi specijalizirana i specifična znanja u području:
–          upravljanja i rukovođenja udrugom
–          upravljanja i koordinacije ljudskih potencijala i volontera
–          menadžment volontera i volonterskih programa

Svi su pozvani na sudjelovanje jer smatramo bitnim organizirati ovakve događaje gdje će članovi udruga i volonteri imati priliku susresti se, razmijeniti iskustva vezana uz uspješno poslovanje i preživljavanje COVID-19 krize te ponuditi savjete u prebrođivanju mogućih kriza u budućnosti – zaključuje se u pozivu.

Projekt ”Ojačaj me da jačam druge!” ugovoren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“.