Aktivizam, Nekategorizirano

Poziv na radionicu “Mapiranje potreba zajednice” u sklopu projekta “Misli europski, djeluj lokalno”

Ilustracija: Udruga Žena Drniš

Udruga „ŽENA“ u partnerstvu s Udrugom hrvatskih ratnih veterana „Kninska bojna“ te s Gradom Drnišem, Općinom Unešić i Općinom Kijevo provodi projekt „Misli europski, djeluj lokalno“. Cilj projekta je jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva koje djeluju u ruralnim područjima s naglaskom na zadovoljavanje lokalnih potreba u kriznim situacijama, navodi  se na stranici zena-drnis.hr.

U okviru ovih aktivnosti planirali smo organiziranje online edukacije putem Zoom aplikacije “Mapiranje potreba zajednice” po rasporedu koji možete vidjeti u priloženom dokumentu.

Ovim putem pozivamo sve nevladine organizacije koje djeluju na području Drniša, Kijeva i Unešića, minimalno po jednog djelatni-cu/ka JLS Drniš, Kijevo i Unešić da se prijave za sudjelovanje u navedenim aktivnostima. Edukacije su besplatne, a svi sudionici će nakon završenih edukacija dobiti potvrdu o sudjelovanju. Prijavu možete poslati na elektroničku adresu: zena1@zena-drnis.hr do 16.03.2023. u 23:59 sati. Na edukaciji mogu sudjelovati predstavnici, zaposlenici, članovi i volonteri udruga.

Ukupna vrijednost projekta je 55.953,68 EUR (421.583,01 kuna). Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, OP učinkoviti ljudski potencijali u iznosu od 47.560,63 EUR te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 8.393,05 EUR. Planirano trajanje projekta je 12 mjeseci, a provedba je započela 30.06.2022.