Aktualno, Nekategorizirano

Udruga „ŽENA“ poziva na ciklus radionica: Razvoj i provedba mentorskog programa za online poslovanje

Ilustracija: Udruga Žena / Facebook

Udruga „ŽENA“ u partnerstvu s Udrugom hrvatskih ratnih veterana „Kninska bojna“ te s Gradom Drnišem, Općinom Unešić i Općinom Kijevo provodi projekt „Misli europski, djeluj lokalno“. Cilj projekta je jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva koje djeluju u ruralnim područjima s naglaskom na zadovoljavanje lokalnih potreba u kriznim situacijama.

U okviru aktivnosti projekta održat će se online edukacije putem Zoom aplikacije “Razvoj i provedba mentorskog programa za online poslovanje”.

Udruga „ŽENA“ poziva nevladine organizacije koje djeluju na području Drniša, Kijeva i Unešića da se prijave na radionice na temu “Razvoj i provedba mentorskog programa za online poslovanje” koje će se održavati od 2. do 16. ožujka 2023.

Edukacije su besplatne, a svi sudionici će nakon završenih edukacija dobiti potvrdu o sudjelovanju. Prijavu možete poslati na elektroničku adresu: zena1@zena-drnis.hr do 01.03.2023. u 23:59 sati.

RASPORED radionica 

Na edukaciji mogu sudjelovati predstavnici, zaposlenici i članovi udruga. Nakon pohađanja navedenih radionica ostvarujete pravo na mentoriranje od strane stručne osobe na navedene teme individualno za vašu
udrugu (prilagođeno potrebama samo vaše udruge).
…………………………………………………………………
Ukupna vrijednost projekta “Misli europski, djeluj lokalno” (UP.04.2.1.11.0056) je 55.953,68 EUR (421.583,01 kuna).

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, OP učinkoviti ljudski potencijali u iznosu od 47.560,63 EUR te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u iznosu od 8.393,05 EUR. Planirano trajanje projekta je 12 mjeseci, a provedba je započela 30.06.2022.