Aktualno, Nekategorizirano

Poziv za žene: Radionice socijalnih vještina

Kroz program podrške nezaposlenim osobama, organiziramo novi ciklus radionica socijalnih vještina na koji pozivamo nezaposlene žene koje žele dobiti nove informacije, znanja i vještine potrebne za bolje snalaženje na tržištu rada, navodi se u pozivu Dkolektiva.

Radionice mogu pomoći da osvijestite svoje snage, naučite s kako drugima jasno komunicirati i predstaviti vlastite sposobnosti te kako ono u čemu ste dobri prezentirati poslodavcima, kako najbolje pripremiti vlastiti životopis, kako se ponašati tijekom intervjua te što vas poslodavci nikako ne bi smjeli pitati odnosno kako prepoznati diskriminaciju na razgovoru za posao.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene žene bez obzira na godine, prethodno obrazovanje, radno iskustvo, a koje su s područja Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije .

Ukupno će biti organizirane tri radionice. Trajanje svake radionice je 120 minuta.

Datumi održavanja radionica: 22.2.2021.(utorak), 23.2.2021. (srijeda), 24.2.2021. (četvrtak)

Vrijeme: 10:00 – 12:00

Prijaviti se možete putem linka OVDJE .

Radionice će biti organizirane u manjim skupinama (5-8) te će se održavati online, putem ZOOM platforme.

Svim zainteresiranima, nakon radionica će biti dostupna individualna podrška kroz savjetovanje i informiranje odnosno pomoć kod primjerice izrade životopisa, uključivanja u organizirano volontiranje i rad udruga, uključivanje u dodatne programe obrazovanje (formalne i neformalne) i slično, zaključuje se u pozivu.

………………………………………………………………………………
Radionica je organizirana u okviru projekta   “Osnaži se, motiviraj, aktiviraj” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je DKolektiv – organizacija za društveni razvoj, a partneri na projektu su Informativno pravni centar iz Slavonskog Broda, Europski dom Vukovar te Grad Osijek, Grad Slavonski Brod i Vukovarsko-srijemska županija.