Aktualno, Nekategorizirano

Predstavljanja projekta STEM za sve

U mjesnom odboru Maksimirska naselja (Maksimirsko naselje IV 29, Zagreb) u utorak 21.09.2021. s početkom u 17:30 sati u Zagrebu održat će se predstavljanja projekta STEM za sve koji provodi udruga Institut za STEM edukaciju i afterschool programe u suradnji s partnerima: Institut za oceanografiju i ribarstvo (IZOR) , RIT Croatia (Rochester Institute of Technology),  Udruga za održivi razvoj “Pozitiva Samobor”, Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize (HSUCDP) i Centar za psihološku podršku i razvoj “Pričaj mi”.

Na konferenciji za medije predstavit ćemo projekt STEM za sve kao i aktivnosti koje će biti obuhvaćene i provedene u sklopu projekta. Projekt će predstaviti  voditeljica  projekta te predstavnici  partnera  na projektu, navodi se u pozivu.

Projekt STEM za sve sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH, a namijenjen je jačanju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broj aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima.

Ukupna vrijednost projekta: 886.943,43 HRK.

Prijave za sudjelovanje:  info@stemzasve.eu ili telefonski na broj: +385 92 2092 794.

Facebook stranica projekta