Aktualno, Nekategorizirano

Prijenos uživo koncerta ZeroTwo putem Facebook stranice kluba Močvara

Klub Močvara organizira prijenos uživo koncerta niškog drum ‘n’ bass/metal projekta ZeroTwo u subotu, 4. travnja, od 21 sat, putem Močvarine Facebook stranice.

ZeroTwo je projekt nastao u Nišu 2017. godine, a sastoji se od dva člana – DJ-a Tjamila i gitarista Luke. Tjamil je DJ već dvadesetak godina i svojevrsni je veteran srpske jungle/drum ‘n’ bass scene, dok je Luka gitarist koji je aktivan u bendovima poput ZeroTwo, S.K.A., Decokvaritelji, Red River Valley, Scarlet Dust, SubSide, Streetcore Unity i mnogih drugih od ranih 2000-tih.

Od značajnijih uspjeha i nastupa, bend izdvaja osvojeno treće mjesto na prošlogodišnjem Bunt Rock Festivalu na RTS-u, kao i nastupe na beogradskom Beer Festu, Festivalu Rock Village u Banatskom Sokolcu, brojne nastupe u Nišu i okolici, kao i nastup na planinskom vrhu Babin zub, na Staroj planini. Taj nastup je svojevrsni rekord, jer se odvio na oko 2000 metara nadmorske visine.

Ovaj koncert je još jedan u nizu događaja u sklopu Močvara Fb Live Sessions putem kojeg se program Kluba premjestio na online platforme uslijed pandemije korona virusa.

Ukoliko želite podržati ovaj događaj možete uplatiti donaciju na linku ispod:

www.mochvara.hr/donacije-zerotwo

Facebook event