Aktualno, Nekategorizirano

Radionica u Splitu: Suradničko upravljanje javnog i civilnog sektora

U sklopu ESF projekta, PPCD – Pokrenimo Potencijale Civilnog Društva, održat će se radionica na temu Suradničko upravljanje javnog i civilnog sektora.

Radionica je otvorena za zaposlenike, volontere i/ili ovlaštene osobe organizacija civilnog društva na području Splitsko-dalmatinske županije. Sudjelovanje na radionici je potpuno besplatno.

VRIJEME ODRŽAVANJA:
3.4.2023. u 10:00-13:00h

MJESTO ODRŽAVANJA: Ruđera Boškovića 20/2, 21000 Split (prostor CEDRA-e Split)
KONTAKT: ivana.antisic@cedrasplit.hr
gabriela.jukic@cedrasplit.hr
centar@mara-makarska.hr
lidija.vukadinvranjes@mara-makarska.hr

Prijavnica: https://forms.gle/cTQXGRJSTAwmPrG17

Projekt “PPCD – Pokrenimo Potencijale Civilnog Društva” ugovoren je za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice”.

Nositelj projekta je Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, a partneri su Udruga Spajalica, Udruga Prijatelji obitelji (UPO) i JU Makarska razvojna agencija MARA.
Cilj projekta je osigurati razvoj i ojačati kapacitete lokalnih OCD-a kako bi što kvalitetnije mogli sudjelovati u učinkovitom rješavanju potreba, odnosno problema koji su identificirani u lokalnoj zajednici. Nakon jačanja kapaciteta, mapiranja lokalnih potreba i problema OCD-ovi će u suradnji drugim dionicima izraditi prijedlog mjera za njihovo rješavanje, te će se na kraju projekta održati volonterska akcija koja će pridonijeti rješavanju odabranog problema.

Izvor: Facebook najava