Aktivizam, Nekategorizirano

Storytelling šetnja “Priče iz zagrebačke svakodnevice”

Radna udruga kreativnosti u suradnji s partnerima Laboratorij zabave – udrugom za promicanje kulture pripovijedanja i Institutom za promicanje zdravlja i kvalitete života provodi projekt “Kreativni u mirovini” koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta je 1.513.452,40 kuna.

U sklopu projekta u četvrtak, 4. svibnja 2023., s početkom u 9 sati kreće storytelling šetnja gradom Zagrebom “Priče iz zagrebačke svakodnevice”. Mjesto sastanka je Kaptol, ispred Katedrale, a trajanje šetnje je dva sata.

Pozivamo umirovljenike da nam se pridruže u storytelling šetnji gradom Zagrebom. Na ugodnoj i edukativnoj šetnji saznati će razne zanimljivosti iz prošlosti grada ispričane posebnom tehnikom pričanja priča pod vodstvom licencirane storytelling vodičke Dijane Zorić koja će ih sigurno iznenaditi i oduševiti svojom pričom.  Da biste sudjelovali u našem programu potrebna je prijava putem e-maila: kreativniumirovini@gmail.com ili telefonom na 097/7503923 – navodi se u pozivu udruge.

Pratite programe na:
www.ruk.hr/projekt-kreativni-u-mirovini/
www.facebook.com/pages/category/Local-service/Kreativni-u-mirovini-100659205262982/