Aktualno, Nekategorizirano

Naš hod kroz vremeplov u Pitomači

Naš hod kroz vremeplov - Knjižnica i čitaonica Pitomača“Naš hod kroz vremeplov” je projekt koji provodi Općina Pitomača s partnerima Udrugom „Čuvarice kulturne baštine“ Kladare te Udrugom umirovljenika Hrvatske Općine Pitomača.

Kako bi se projekt približio korisnicima, odnosno osobama starijima od 54 godine,  Knjižnica i čitaonica Pitomača pod vodstvom ravnateljice Irene Gavrančić podržava aktivnosti projekta.

Projekt je ukupne vrijednosti od 122.737,00 kuna, od čega je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 104.326,00 kuna. Cilj projekta je unaprijediti kvalitetu života osoba starijih od 54 godine na području Općine Pitomača. U oviru projekta organizirat će se besplatne radionice pjevanja i plesanja te slikarske radionice pod stručnim vodstvom.

Radionice pjevanja i plesanja održavaju se svaki ponedjeljak u 19 sati u prostorijama Udruge umirovljenika Hrvatske Općine Pitomača (Vinogradska 6, Pitomača).

Prva slikarska radionica održati će se 7. studenog 2018. godine s početkom u 19 sati u prostorijama Općine Pitomače (Plava sala; Ljudevita Gaja 26/1, Pitomača).

Svi zainteresirani pozivaju se na sudjelovanje u radionicama te se za sve informacije mogu obratiti kontakt osobi zaduženoj za provedbu projekta, Danijeli Rešetar na telefon broj 099 537 6966.

Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.