Hrvatska, Nekategorizirano

U okviru EU projekta GRAD(imo) Rojc održat će se Akcija s građanima

Pridruži nam se u subotu, 16. studenog u 10 sati na zajedničkoj akciji uređivanja Rojca! – stoji u pozivu Saveza udruga Rojca koju prenosimo u cjelosti.

Otjerajmo jesensko sivilo sa malo boja i smjeha!
Mjesto sastanka neka bude Dnevni boravak!

Ako voliš raditi s rukama, oživljavati zapuštene kutke, organizirati, stvarati i družiti se s ljudima, onda je Akcija s građanima pravi način da započneš vikend. Dovoljno je da poneseš dobru volju, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo! Šivati ćemo, popravljati, graditi, čistiti, oslikavati, kuhati, puštati muziku…

Djeca, kućni ljubimci i nešto slatko su dobro došli!

Za sve sudionike, osim hrane bit će osigurano i osvježenje – kave i čaja neće nedostajati, a za sve ostalo tu je naš kafić zajednice KarloBar!

Pogledaj kako je protekla jedna od prošlih akcija


Gradimo Rojc… a možeš i ti 🙂 Vidimo se u Rojcu!

Akcija s građanima provodi se u sklopu projekta GRAD(imo) Rojc. Projekt provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Metamedij, Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin.
Ukupna vrijednost projekta je 2.372,125,89 kuna/ 2.016,307,01 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Akcija s građanima sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Čarobnjakov šešir, Merlin, Metamedij i Zelena Istra osmislili su projekt GRAD(imo) ROJC čija svrha je unapređenje modela upravljanja u DKC Rojc. U okviru projekta se provode aktivnosti kojima se osnažuju kapaciteti organizacija civilnoga društva i Grada Pule za učinkovitije upravljanje, senzibilizirati javnost za vrijednosti sudioničkog upravljanja, donijeti Plan sudioničkog upravljanja te će kulturnim programima uključiti zajednicu.

Projekt je odobren na pozivu Kultura u centru – potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi.