Hrvatska, Nekategorizirano

U tijeku je akcija ‘Pedalom za Krijesnice’ – donacijama podržimo udrugu koja okuplja mališane oboljele od malignih bolesti

U tijeku je akcija ‘Pedalom za Krijesnice – powered by Tia mobiteli’ za djecu oboljelu od malignih bolesti, koja je započela 15. kolovoza vožnjom iz Jastrebarskog, a trajat će do 26. kolovoza u 14,30 sati dolaskom ponovno u Jastrebarsko. Ovakav pothvat još nije zabilježen u Hrvatskoj, a glavni akteri su Ivan Puškarić, član Tilček Teama, Marko Kos i Marko Deša, koji će u dvanaest dana obići cijelu granicu naše države, prenosi In portal.

Tomislac Kolec i Dražen Buketa su osobe u vozilu u pratnji.

Kako je najavljeno na cinipravustvar.hr, u tom će periodu ‘otpedalirati’ čak 3.100 kilometara, a čeka ih više od 30.000 metara uspona. Glavni cilj je prikupljanje sredstava za Udrugu Krijesnica sa sjedištem u Zagrebu, Prilaz Gjure Deželića 50, koja već dvadeset godina pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima pružajući psihosocijalnu, pravnu i materijalnu pomoć.

Svaki drugi dan u Republici Hrvatskoj jedno dijete oboli od maligne bolesti. Liječenje traje u prosjeku godinu dana što je velika borba kako za samo dijete tako i cijelu obitelj. Da bi tu borbu lakše savladali tu je Udruga Krijesnica koja im pomaže, a čiji je osnovni cilj unapređivanje kvalitete života djece oboljele od malignih bolesti i njihovih obitelji.

– I Vi možete podržati ekipu na način da im na određenim dionicama puta pravite društvo, stoga nas slobodno kontaktirajte na naš e-mail info@tilcekteam.com. Zahvaljujemo unaprijed – poručili su nositelji ovog pothvata.

Sve dodatne informacije o ruti i računu za donaciju možete saznati na stranicama kluba www.tilcekteam.com.

Također, na cinipravustvar.hr može se pratiti koliko je prikupljeno donacija. Za sada je to iznos od 7.000 kuna, a cilj je 100.000 kuna.