Hrvatska, Nekategorizirano

Udruga TOMS zapošljava 17 radnika za pomoć osobama s invaliditetom

Izvor i ilustracija: In portal
Izvor i ilustracija: In portal

Udruga tjelesnih invalida TOMS iz Trogira, Ribarska 3, traži 17 radnika/radnica radi pomoći osobama s invaliditetom na području Splitsko-dalmatinske županije, u Trogiru, na određeno vrijeme, javni radovi – prema propisima koje provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje po programu javnih radova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Radno iskustvo nije važno, a razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri i četiri godine.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 11. svibnja, a rok za prijavu je do srijede 18. svibnja 2016.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Udruga tjelesnih invalida Toms, Ribarska 3, Trogir.

Udruga tjelesnih invalida TOMS osnovana je 1988. godine pod imenom Društvo distrofičara, cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida. Svojim radom i djelatnošću aktivno doprinosi rješavanju pitanja i problema vezanih uz život i rad osoba s invaliditetom. Član je nekoliko krovnih organizacija – HSUTI, SOIH, Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize, Savez društva distrofičara Hrvatske, Mreža udruga osoba s invaliditetom Dalmacije – koje, između ostalog, imaju zadaću da lokalne inicijative uobliče u konkretne zakonske propise. Udruga je postala važan čimbenik u životu osoba s invaliditetom na trogirskom području.

Klaudija Klanjčić, Inportal