Aktivizam, Nekategorizirano

Vikend radionica Jesenskog Eko-seminara 2017.

vikend_crNa Vikend radionici polaznici_e imaju priliku osmisliti svoju akciju na jednu temu te ju zajedno s timom i aktivistima_kinjama Zelene akcije i izvesti.

Vikend radionica je kulminacija Eko-seminara te će na njoj 15 polaznika_ica imati priliku kroz vikend učiti o jednoj specifičnoj i aktualnoj temi iz područja zaštite okoliša i održivosti (koja će biti naknadno definirana) te učiti kako se rade javnozagovaračke kampanje i akcije kakve rade Zelene akcija i druge aktivističke organizacije, kako bi na kraju, uz pomoć tima Zelene akcije osmislili_e akciju na tu temu, koju će zajedno organizirati i izvesti. Polaznici_e radionice nakon radionica čestu su se i uključivali_e u rad Aktivističke grupe.

– Za radionicu nije potrebno predznanje, samo dobra volja i želja za djelovanjem. Po prvi put prijave na radionicu otvaramo i osobama koje nisu do sad pohodile ovogodišnji Eko-seminar, iako ćemo osobama koje su vjerno dolazile na predavanja dati „dodatne bodove“ pri prijavi. Vikend radionica će se održati u Termama Tuhelj te će program početi već u petak 1. 12. u 18h, a povratak se očekuje u nedjelju 3. 12. nakon ručka. Sve troškove za polaznike_ice snosi Zelena akcija, a više logističkih informacija polaznicima_ama poslat ćemo naknadno – ističu u Zelenoj akciji.

Više informacija možete pronaći OVDJE.