Aktualno, Nekategorizirano

‘Volontiram – mijenjam svijet’ – likovni natječaj

prva-pomoc-umag10U povodu 140 godina svoga postojanja i djelovanja Hrvatski Crveni križ organizira natječaj za izradu likovnih radova na temu ‘volontiranja’ za učenike osnovnih i srednjih škola. Natječaj je otvoren do 9. listopada 2018. godine.

Hrvatski Crveni križ, najveća humanitarna organizacija na području Republike Hrvatske, dugogodišnji je partner Agencije za odgoj i obrazovanje u međupredmetnoj provedbi Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja te nositelj Modula Volontiranje i razvoj socijalne solidarnosti.
O najboljim radovima odlučivat će stručni žiri, a rezultati natječaja bit će objavljeni početkom studenog 2018. godine na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Dodjela nagrada i prigodna izložba bit će organizirane 5. prosinca 2018. godine povodom Međunarodnog dana volontera u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb (MSU). Izložba će trajati od 5. do 19. prosinca u MSU-u. Hrvatski Crveni križ će pobjednicima pokriti putne troškove do Zagreba na otvorenje izložbe i dodjelu nagrada.

Više informacija o natječaju, potražite na linkovima:

Likovni natječaj za učenike

Prijavni obrazac za likovni natječaj

Suglasnost za korištenje fotografija i osobnih podataka