Aktualno, Nekategorizirano

Nabaci ideju za bolju atmosferu!

Za razrede osnovnih škola Grada Zagreba
Za razrede osnovnih škola Grada Zagreba

Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) raspisalo je likovni natječaj na temu klime i energije za razrede osnovnih škola Grada Zagreba pod nazivom „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“

Natječajem se želi podići svijest i povećati razumijevanje učenika osnovnih škola o održivoj energetici i klimatskim promjenama te potaknuti interes i rasprava na temu obnovljivih izvora energija, energetske učinkovitosti, uštede energije i klimatskih promjena.

Na Natječaj se mogu prijaviti isključivo grupni radovi razrednih odjeljenja osnovnih škola iz Grada Zagreba, uz obavezno vodstvo mentora koji je djelatnik iste škole, a radovi moraju biti likovni: crtež, slika, fotografija, strip, plakat, maketa i drugo.

Natječaj traje od 21. listopada do 14. studenog 2016. godine. Radovi s prijavnicom mogu se dostaviti osobno ili poštom na adresu:

Društvo za oblikovanje održivog razvoja
Za natječaj „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“
Trg kralja Petra Krešimira IV. 2/II, 10 000 Zagreb

Također ih je moguće poslati e-mailom na prijave@door.hr, uz naslov „Za natječaj „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“.

Pravila natječaja s dodatnim informacijama i prijavnica koju je potrebno ispuniti mogu se pronaći ovdje, a za sva pitanja možete se obratiti na petra.andric@door.hr.

Natječaj se organizira u sklopu projekta Moja učinkovita škola 2, čiji je nositelj DOOR, a provodi se uz financijsku potporu Grada Zagreba.