Aktualno, Nekategorizirano

Zagreb: U subotu najveći fetish art festival u regiji

 foto HINA/ Bestiarum/ ua
foto HINA/ Bestiarum/ ua

U subotu, 29. listopada, u industrijskom kompleksu Jedinstvo na Prisavlju (klubovi Močvara i Pogon) održat će se peto izdanje “Bestiaruma”, najvećeg fetish art festivala u regiji, najavili su organizatori.

Svjetski DJ-evi, iznimni performeri, kreativni ambijent i raspoložena publika neki su od najjačih aduta događaja kojeg su specijalizirani svjetski fetiš mediji već proglasili balkanskom mekom za odrasle, navodi se u pozivu na događaj.

Organizatori najavljuju ambijent crkve u kojoj će se s oltara “Bestiarumovim” hodočasnicima obraćati body art performeri iz Australije, Španjolske, Njemačke, Švicarske i Hrvatske. Uz crkvu dolazi i groblje, tako će se xxx kino-repertoar moći konzumirati u ambijentu zagrobnog života, a posjetitelji će moći iskušati vlastiti pogreb.

Posjetitelje će na plesnom podiju animirati DJ Rafa Nunes iz Brazila, proglašen najboljim fetiš DJ-em prošle godine, DJ Rydel iz Nizozemske, te DJ End i ženski duo Nuns with Guns iz Hrvatske.

Vrhunce programa obilježit će mračni princ australske boyleske Raven, zločesta tamnoputa gošća londonskih Torture Garden partyja Missa Blue, fleksibilna baskijska trapezistica Leire Mesa, te hrvatski Tricycle Trauma, nad oltarom razapet u lancima.

Posjetitelje očekuje i modna revija domaćih dizajnera koji se natječu za Bestiarum Catwalk Award, te modna revija jednog od najpoznatijih svjetskih brendova lateks mode House of Harlot (dizajnerica Iris Trika).

“Bestiarumova” tamnica s BDSM spravama nudi poligon za inkvizicijsku igru u kojoj publika može isprobati klupu za bičevanje, Andrijin križ, kaveze i slične metode kontrole, a švicarski gost Charles Monroe pokazat će kako klasični spanking dodatno zagrijati upotrebom svijeća.

Kao i svi partyji sličnog tipa, i “Bestiarum” ima obavezan fetish/fantasy dress code, što znači da svi posjetitelji moraju nositi prikladni maštoviti outfit, bez kojega ulazak na događaj nije moguć, navode organizatori.