Aktualno, Nekategorizirano

Zimska škola Graditelji snova

U školi mogu sudjelovati djeca i mladi od 6 do 18 godina
U školi mogu sudjelovati djeca i mladi od 6 do 18 godina

Djeca i mladi od 6 do 18 godina ove će zime naučiti graditi mostove od špageta, slikati, šiti, plesati, fotografirati, glumiti… Polaznici zimske kreativne radionice „Graditelji“, koja se po prvi puta održava u prostoru Graditeljsko-geodetske škole u Osijeku, od 9. do 11. siječnja, tako će moći odabrati jednu od 11 radionica, a dob polaznika ovisi o radionici.

– Sve radionice potiču stvaralački rad kod djece te polaznici ujedno stječu različite praktične vještine – ističe koordinatorica projekta, prof. Stela Macakanja-Baćić, dodajući kako su voditelji radionica djelatnici škole, inženjeri, arhitekti i bivši učenici, sada studenti, te članovi udruge Atelier artist, koji vode glumačku i filmsku radionicu.

Posljednji će dan škola biti otvorena za javnost i moći  će se pogledati uratci polaznika, dok su za vrijeme trajanja Zimske kreativne škole svim polaznicima osigurani materijal za rad, alat, pomagala, stručno vodstvo mentora, besplatan gradski prijevoz i topli obrok.

Kotizacija je 30 kuna.

Prijave na radionice traju do 15. prosinca, a sve se potrebne informacije nalaze na web stranici Zimska kreativna škola.