4. Festival suvremenih umjetničkih formi u Križevcima

Četvrto izdanje SUFFesta u organizaciji Udruge K.V.A.R.K. i ove će godine, od 10. listopada – 12 listopada 2019.,  križevačkoj publici predstaviti raznovrsne programe iz područja suvremene umjetnosti i nezavisne kulture, priopćila je udruga.

Potrudili smo se i ovaj put ugostiti umjetnike koji će svakako odudarati od mainstreama. Ovogodišnje izdanje je koncentrirano na umjetničke organizacije i kolektive koji kombiniraju medije i eksperimentiraju kroz vizualne medije, poeziju i performans.

Programski dio festivala donosi izložbe, intervencije u prostoru, videoradove i performanse umjetničke organizacije PLEH iz Zagreba i DADanti iz Splita, tribinu o projektu Vibrabox Udruge VIBRA iz Zagreba, projekciju filma „Putinovi svjedoci“ koja nam dolazi preko Dokukina iz Zagreba.

Uz ove programe i ove godine predstaviti će se naše rezidencijalne snage DJ Radamant, DJ Vedasara dub, i po prvi put na SUFFestu DJ Vektor. Programi festivala će se odvijati na sljedećim lokacijama: Nemčićev trg, Klub kulture, Galerija K2, Kino Kalnik i Podrumska dvorana Hrvatskog doma.

Vjerujemo da će svatko naći ponešto interesantno u ovom bogatom i raznovrsnom programu, vidimo se uskoro!

Share via email

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *