Aktualno, Nekategorizirano

2. Virto konferencija – Gradimo društvo zajedno

Virtograd je program otkrivanja talenata i poticanja cjelovitog razvoja djece koji od 2016. g. aktivno radi na razvoju potencijala učitelja, odgojitelja i djece u osnovnim školama i dječjim vrtićima diljem Hrvatske. Glavni cilj projekta je povećati mogućnost da djeca izvan redovitog odgojno-obrazovnog sustava steknu dodatna znanja i vještine, da otkriju i razviju svoje talente, svoju posebnost i jedinstvenost, kreativno se izraze, razviju poduzetnički duh i radne navike, a što će stvoriti temelj da se razviju u autentične pojedince koji će kao odrasle osobe kvalitetnije i bolje doprinijeti razvoju sebe, svoje zajednice i hrvatskog društva općenito.

Program provodi udruga Put do uspjeha iz Zagreba koja je do sada provela više od 30 projekata usmjerenih na djecu i mlade, kojima se prati razvoj djece od najranije dobi sve do prvoga posla.
Projekt Društveno poduzetništvo – put do uspjeha, sufinanciran od Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, omogućio je da udruga postane društveni poduzetnik te tako nastavi razvijati potencijale djece, roditelja i stručnjaka koji rade s djecom na novoj razini, kako bi na taj način nastavili izgrađivati bolje društvo.

2. Virto konferencija – Gradimo društvo zajedno, prilika je da se susretnu svi dionici koji prepoznaju važnost ulaganja u razvoj potencijala djece te obrazovanja roditelja i odgojno-obrazovnih stručnjaka kao glavnih nositelja njihove izgradnje. Cilj Virtograda pomoći djeci da odrastaju u osnažene pojedince koji su svjesni sebe, vlastitih potencijala i snaga te su tako spremni su pomoći izgradnji obitelji, zajednice i društva u kojem žive.
Kroz konferenciju želimo povezati tvrtke i poduzetnike, odgojno obrazovne ustanove, civilni sektor i sve pojedince koji žele iz svoje domene doprinijeti ostvarenju tog cilja.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji i da GRADIMO DRUŠTVO ZAJEDNO.
KADA? – 12.05.2023. od 11:30 do 15:30h
GDJE? – Mogućnost sudjelovanja online ili uživo u Suhopolju (Dvorac Janković – Vukovarska 4, Suhopolje)
TKO? – Konferenciju organizira udruga Put do uspjeha iz Zagreba u partnerstvu s Kulturnom udrugom KReativa,EDukativa,Aktiva – KREDA iz Suhopolja
Prijava za sudjelovanje: https://forms.gle/cvRoaRtDDA7EroQW9
O projektu: http://www.virtograd-pdu.com/

Izvor: Facebook najava