Aktualno, Nekategorizirano

BIZkoshnica predstavlja novi ciklus besplatnih radionica

Ojačaj znanje za svoje zvanje – nauči osnove o poduzetništvu i realiziraj svoje ideje BIZkoshnica organizira ciklus od osam besplatnih jednodnevnih radionica “Let’s BEE social – postani (društveni) poduzetnik!”, u sklopu projekta “Društveno-poduzetnička koshnica”, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Radionice su namijenjene malim poduzetnicima , poduzetnicima početnicima, studentima, nezaposlenima i svima onima koje zanima (društveno) poduzetništvo, a sudionici će steći potrebna znanja i vještine nužne za pokretanje i uspješno vođenje biznisa.

Također sudionici će upoznati osnovne principe društvenog poduzetništva i naučiti primjere dobre prakse iz Hrvatske i inozemstva te steći potrebna praktična poduzetnička znanja ivještine.

Radionice će voditi poznati i iskusni hrvatski poduzetnici i stručnjaci za pojedina područja. a odvijat će se subotama od 10-16h, od lipnja do studenog 2022., u coworking prostoru BIZkoshnica (Ilica 71, Zagreb).

Prva radionica iz cjeline Osobnog i profesionalnog razvoja “Upoznaj sebe i svoju strast!” održat će se 11. lipnja, a vodit će ju Sanja Tatalović, dok je druga radionica “Kreiraj svoju poslovnu ideju” na rasporedu 2. srpnja, s gostujućom predavačicom Teom Zavacki.

Obrazac za prijavu na radionice je: shorturl.at/joBFV, a više informacija možete pronaći na internetskoj  stranici  organizatora. (Izvor: BIZkoshnica.hr)