Aktualno, Nekategorizirano

Otvorene prijave na edukativno poslovne radionice za razvoj poslovnog plana

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva poziva sve zainteresirane da se pridruže i sudjeluju u provedbi edukativno poslovne radionice za razvoj poslovnog plana čija provedba započinje 20. travnja 2022.

Polaznici će, tijekom 70 sati provedbe edukacije, steći znanja o pravilnom strukturiranju i definiranju:

– opisa djelatnosti i lokacije, informacija vezanih za opis poduzetnika i djelatnika,

– opisa djelatnosti i lokacije,

– tehničko – tehnološkim elementi ulaganja,

– tržišnoj opravdanosti – tržištu nabave i tržištu prodaje,

– financijsko – ekonomskoj analizi,

– ocjeni učinkovitosti i osjetljivosti provedbe poslovnog pothvata.

Besplatna edukacija namijenjene je svim, zaposlenim i nezaposlenim osobama, koji se žele educirati o razvoju vlastitog poduzetničkog plana, mogućnostima pokretanja ili nadogradnji vlastitih poslovnih ideja odnosno o procesima razvoja poduzetničke ideje od planiranja pa sve do uspješnog poslovanja na tržištu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a uspješnim završetkom edukacije polaznici stječu Potvrdu o pohađanju edukacije.

U organizaciju edukativnih poslovnih radionica uključeni su predavači iz Tehnološkog parka Bjelovar te partnerska poduzeća Moira Laheza i Ured 4 You, Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva i Bjelovarsko – bilogorska županija.

Prijave za sudjelovanje na edukativno poslovnim radionicama otvorene su do 20. travnja 2022. a zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na vrijeme putem sljedećeg linka za prijavu ili putem e-poštom: ured@moiralaheza.hr, iris.berger@bcrcd.hr ili na telefon: 043/246 -259. Putem navedenih kontakata možete saznati i više informacija.

……………………………………………

Edukacija je dio projekta “Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo” koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a odobren je na pozivu Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.