Hrvatska, Nekategorizirano

Moira Laheza predstavlja svoj društveno poduzetnički projekt

Poduzeće Moira Laheza j.d.o.o. iz Bjelovara predstavit će svoj novi europski projekt “Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo” u utorak 22. prosinca putem ZOOM aplikacije.

Projekt “Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo” sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a odobren je na pozivu Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.

Partneri na projektu “Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo” su Bjelovarsko – bilogorska županija, Tehnološki park Bjelovar d.o.o. i Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva.

Svrha online početne konferencije projekta „Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo“ je prezentacija projektnih ciljeva, tijeka provedbe aktivnosti projekta i očekivanih projektnih rezultata lokalnoj javnosti, zainteresiranim poduzetničkim inicijativama i partnerima. Na predstavljanju će biti riječi i o prvom poduzetničkom inkubatoru u Hrvatskoj i pogonu za proizvodnju te ciklusa edukacije o društvenom poduzetništvu.

PRIJAVA na konferenciju

…………………………………………

Projekt je odobren na Pozivu na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.“.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.