Aktualno, Nekategorizirano

Kako postati Impact organizacija? – Radionica u bjelovarskom Inkubatoru ideja

Koja je razlika između stvarno uspješnih organizacija i onih prosječnih? Ako želiš saznati odgovor i naučiti alate koji će ti pomoći da postaneš Impact organizacija koja na najučinkovitiji način ostvaruje maksimalan utjecaj na korisnike i širu zajednicu, dođi 14. travnja u 16 sati u Inkubator ideja (Ulica Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru) i sudjeluj na radionici „Razvoj poslovnog modela organizacije“. Voditeljica radionice Jelena Anđelić, menadžerica ACT grupe, upoznat će sudionike s najnovijim alatima i trendovima u kreiranju i razvoju poslovnih modela koji omogućavaju maksimiziranje zarade kroz efikasniji utjecaj na ciljane skupine, korisnike te zajednicu.

Odabrani poslovni model određuje uspjeh cjelokupne organizacije

Poslovni model daje obrazloženje kako organizacija stvara, isporučuje i zadržava vrijednost, u ekonomskom, socijalnom, kulturnom ili drugom kontekstu. Ova radionica je namijenjena poduzetnicima, obrtnicima i onima koji to žele postati, OCD-ima te osobama zaduženim za razvoj poslovnih procesa.

Uspješni primjeri iz prakse

Sudionicima će biti prezentirani primjeri iz prakse uspješnih organizacija koje razumiju principe vlastitih poslovnih modela te razloge svoje uspješnosti kao i povremenih neuspjeha. Za razliku od novih tehnologija, proizvoda i usluga, nove poslovne modele s jednakim mogućnostima mogu implementirati velike i male organizacije u razvijenim i nerazvijenim zemljama.

Znanje je IN

U Inkubatoru ideja nesebično dijelimo znanje kako bi bili platforma za tvoj uspjeh. Mi vjerujemo u Vas. 😊 Ulaz je slobodan, a svoj dolazak najavite pozivom (043/243-534), e-mailom (dcinkubator.ideja@gmail.com) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja. Vidimo se!

Inkubator ideja – projekt koji je sufinancirala Europska unija

Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva.

Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr