Hrvatska, Nekategorizirano

Akademija liderstva otvorila prijave na edukativne programe za organizacije civilnog društva

Član ste ili članica neke organizacije civilnog društva? Želite unaprijediti funkcioniranje svog tima? Ili jednostavno, radite na razvoju svoje informatičke pismenosti?
Koji god da je odgovor, znamo da će vas zanimati naš ciklus online radionica za članove organizacija civilnog društva, s temama vezanim uz online poslovanje. Radionice se fokusiraju na korisne online platforme i alate koji vam omogućuju efikasnije poslovanje i učinkovitu kolaboraciju, kako u vašoj organizaciji, tako i u uredu od kuće – navodi u pozivu Algebra.

Besplatne radionice koje smo pripremili raznolike su i pokrivaju širok spektar bitnih tema:
16.1.2023. i 17.1.2023. – Osnove učinkovite komunikacije
23.1.2023. i 26.1.2023. – Osnovni tablični proračuni
30.1.2023. i 2.2.2023. – Poslovanje uz napredne tablične proračune
6.2.2023. i 9.2.2023. – Online kolaboracija u mojoj organizaciji
13.2.2023. i 14.2.2023. – Kako uspješno kreirati online kampanju?
Radionice će se odvijati online, a svaka radionica održat će se u dva dijela/dva dana; svaki dan od 11:00 do 13:15 sati.

Prijavite se za radionicu ili radionice; odaberite jednu, sve ili bilo koji broj radionica koje vas zanimaju!

Više informacija i PRIJAVA: https://www.algebra.hr/
Projekt Akademija liderstva za organizacije civilnog društva pokrenut je s ciljem da se voditeljima udruga koje svojim aktivnostima doprinose boljitku društva osigura stjecanje specifičnih znanja i vještina liderstva. Riječ je o prvom projektu koji promiče potrebu sustavnog obrazovanja voditelja organizacija civilnog društva za liderske uloge, a kojemu je prethodilo iscrpno istraživanje OCD sektora temeljem kojeg je definiran kurikulum sa skupinom specifičnih vještina i znanja koji su prepoznati kao ključni za svakog lidera udruge.

Nositelj projekta Akademija liderstva je Profesionalna mreža žena i muškaraca Hrvatske – udruga koja promiče izvrsnost u profesionalnom djelovanju žena i muškaraca, a projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 496.152,93 kuna. Partneri na projektu su Institut za razvoj i međunarodne odnose koji je proveo istraživanje OCD sektora u Hrvatskoj, Visoko učilište Algebra koje je suodgovorno za kreiranje edukativnih programa i pratećih materijala te drugi partneri korisnici, odnosno udruge civilnog društva. (Izvor: Algebra)