Aktivizam, Nekategorizirano

Besplatna nutricionistička radionica za umirovljenike Grada Zagreba

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ poziva umirovljenice i umirovljenike Grada Zagreba na besplatnu nutricionističku radionicu, koja će se održati u četvrtak, 26.1.2023. u 16:00 sati, na adresi Trg kralja Tomislava 17 (ulaz s ulice). Radionicu vodi mag. nutr. Mia Čondić, s portala nutricionizam.hr, a tema je “Kako postići zdravu prehranu, 1 – organizacija”.
Broj sudionika je ograničen, sudjelovanje se prijavljuje e-poštom na: vitalniumirovini@gmail.com ili pozivom na broj 097/7503923.

Na radionici mogu sudjelovati zainteresirani umirovljenici, neovisno o stupnju osviještenosti koliko je pravilna prehrana važna te koliko prehranom možemo utjecati na zdravlje. Ovim projektom
želimo omogućiti umirovljenicima da usvoje znanja i vještine kako utjecati na vlastito zdravlje pravilnom i zdravom prehranom.

Novi sudionici koji po prvi puta pristupaju radionicama koje organiziramo trebaju s sobom na predavanje ponijeti presliku osobne iskaznice te rješenje ili obavijest o mirovinskim primanjima.

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).