Aktualno, Nekategorizirano

Niz besplatnih radionica o tehnikama pamćenja za zagrebačke umirovljenike

Foto: Vitalni u mirovini / Facebook

Udruga Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života u sklopu projekta “Vitalni u mirovini – Promicanje zdravlja i kvalitete života osoba starije životne dobi” organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba.

Programi radionica podijeljeni su u pet skupina: terapeutske radionice, nutricionistički program, cjeloživotno učenje, sportsko-rekreativni program, program očuvanja zdravlja i prevencije bolesti.

Sljedeći niz besplatnih radionica bit će posvećen temi kako jačati kognitivne, kreativne i emocionalne vještine kao temelj za dobro mentalno zdravlje.

Radionica će se održavati pod stručnim vodstvom diplomirane psihologinje Vanje Lončar svake srijede (9. studenog, 16. studenog, 23.studenog, 30. studenog 2022.) u 14 i 15 sati, na adresi Trg kralja Tomislava 17 u Zagrebu.
Na radionici će umirovljenici imati priliku usvojiti znanja i vještine koje će im pomoći da rade na pamćenju pomoću raznih tehnika pamćenja koje mogu pomoći u svakodnevnom životu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn.
Partneri u projektu: Ski & snowboard klub Maksimir i Sportsko rekreativna udruga “Sve za sport”.

Više o projektu: vitalniumirovini.eu