Aktualno, Nekategorizirano

Projekt „Aktivni u mirovini“ vodi umirovljenike na besplatan posjet izložbi Željka Kipkea

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljenike s područja Grada Zagreba.

U okviru tih aktivnosti Udruga  poziva sve umirovljenice i umirovljenike Grada Zagreba na besplatan posjet Nacionalnom muzeju moderne umjetnosti u Zagrebu u utorak 17. siječnja .2023., u 11 sati.
Uz stručno vodstvo muzeja zajedno ćemo pogledati retrospektivnu izložbu vizualnog umjetnika, likovnog kritičara i teoretičara Željka Kipkea pod nazivom “Od Ritma do Palače uništenja”. Koncepciju postava koji kroz 7 dionica u 7 dvorana objedinjuje film, ambijentalne instalacije, slike, fotografije i grafike osmislio je sam umjetnik, a riječ je o njegovim antologijskim ostvarenjima nastalim u razdoblju od 1977. do 2022. godine.

Zbog ograničenog broja karata, potrebna je prijava na mail vitalniumirovini@gmail.com ili putem mobitela na 097/7503923.

Novi korisnici prilikom dolaska moraju sa sobom ponijeti presliku osobne iskaznice te rješenje ili obavijest o mirovinskim primanjima.

Više informacija o projektu:  www.vitalniumirovini.eu

………………………………………..

Ukupna vrijednost projekta „Aktivni u mirovini“ iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske(258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).