Aktualno, Nekategorizirano

Okrugli stol za zagrebačke umirovljenike: “Uvod u sezonu grijanja”

Udruga „Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života“ , u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ sufinanciranog od Europskog socijalnog fonda, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.724.508,32kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (258.676,25kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.465.832,07kn).

U okviru projekata udruga će 12.10.2023. od 11:00 do 12:00 sati na Trgu kralja Tomislava održati okrugli stol “Uvod u sezonu grijanja” .

S obzirom na stalni rast cijene energenata te promjene trendova kada pričamo o zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti organizirali smo okrugli stol “Uvod u sezonu grijanja”. Na ovom okruglom stolu obradit će se razne teme vezane uz energetsku učinkovitost od uvoda i generalnih informacija o energentima, energetskim certifikatima te budućnosti energije kao takve, kako možemo biti energetski učinkovitiji također ćemo govorit o raznim načinima uštede energije.

Okrugli stol moderirat će Tin Rajković.

Informacije možete dobiti na broj 097/750-3923 ili na e-mail: vitalniumirovini@gmail.com.

Napominjemo da je za sudjelovanje na radionicama potrebno dostaviti kopiju osobne iskaznice (zbog evidencije polaznika) i odrezak od mirovine (sa zatamnjenim iznosom mirovine) ili istovjetni dokument pod
nazivima (ovisno o banci) ,,Obavijest o mirovinskim primanjima’’, ,,Obavijest o mirovini” i sl. (Prikupljene osobne podatke čuvat će Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života (Korisnik) kao provoditelj radionice.
Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se povjerljivo i koristiti isključivo u svrhu evidencije te se neće prosljeđivati trećim osobama. Prikupljeni osobni podaci ne koriste se u marketinške svrhe niti se javno
objavljuju. Prikupljeni osobni podaci koriste se isključivo u gore navedene svrhe te se čuvaju samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podaci obrađuju, a sve sukladno pravnoj regulativi.)
Za više informacija o radionicama i projektu javite nam se putem web stranice: https://vitalniumirovini.eu/ ili nam pišite na mail: vitalniumirovini@gmail.com – zaključuje se u najavi.