Hrvatska, Nekategorizirano

Besplatna online literarna radionica ‘Bok, ja sam pisac’ za polaznike do 25 godina

Online literarna radionica ‘Bok, ja sam pisac’ će se u sklopu EU projekta Kulturnjak.hr održati u nedjelju, 21. studenog, i u utorak, 23. studenog, u 19,30 sati, na Zoom platformi.

Gošće radionice “Bok, ja sam pisac” su Ana Jembrek, book blogerica i Romana Kovačić, spisateljica.

Na radionici će se govoriti o načinima i idejama koje i Vi možete koristiti za promociju svoje knjige, suradnjama s book blogerima i drugim umjetnicima. Polaznici će imati priliku naučiti kako osmisliti zanimljivu promociju, kako doći do publike, kako pronaći sponzore za izdavanje vlastitih knjiga.

Posebna pažnja će se posvetiti online promociji knjiga, a na radionici će mladi pisci dobiti konkretne savjete od Ane kako predstaviti svoje knjige/radove i na koji način doći do publike.

Polaznicima će se predstaviti primjeri knjiga koje su imale dobre promocije na društvenim mrežama, kao i neke loše prakse s kojima se gošće susreću u svojem radu.

Besplatna online radionica održat će se na Zoom platformi:
u nedjelju, 21. 11. u 19:30
u utorak, 23. 11. u 19:30

Facebook događaj – Literarna radionica Bok, ja sam pisac

Kulturnjak.hr projekt je čiji je nositelj udruga Impress s partnerom Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava. Ukupan iznos projekta je 491.008,00 kn. Europska unija je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda sufinancirala iznos od 417.356,80 kn