Hrvatska, Nekategorizirano

Besplatne online radionice o crowdfundingu

Besplatne online radionice o Crowdfundingu, popularnom načinu grupnog financiranja putem kojeg se u godinu dana diljem svijeta uspije prikupiti više od 30 milijardi dolara, održat će se na Zoom platformi u organizaciji Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Crowdfunding kampanje alternativni su mehanizmi financiranja koji omogućuju poduzećima, javnom sektoru, udrugama i startupovima da svoje ideje predstave cijelom svijetu te ih realiziraju bez korištenja tradicionalnih načina zaduživanja.

Online radionica pod nazivom “Crowdfunding i plava ekonomija – što je grupno financiranje i kako se koristi u BLUE sektoru” održat će se u 3 različita termina (mogućnost prijave samo na jednu):

1. Četvrtak, 25.6. od 15 do 16.30
2. Petak, 26.6. 11.30 do 13 sati

3. Utorak, 30.6. od 11.30 do 13 sati

Broj sudionika je ograničen – svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice
https://forms.gle/mHooapcJ5sjMUkCg9

Tjedan dana prije predavanja bit će dostavljena svima pozivnica za praćenje predavanja.

PREDAVAČICA
Anita Pribanić, mag. stud. eur., diplomirala je na interdisciplinarnom studiju Međunarodne suradnje i ekonomskog razvoja na Sveučilištu u Trstu, a kao suradnica na EU projektima u Step Ri radi na projektima iz područja društvenih i ekonomskih inovacija. Pomaže mladim poduzetnicima u pokretanju poslovanja te vodi edukacije i radionice na temu alternativnih izvora financiranja i generiranja ideja.

Predavanja su organizirana okviru projekta Capacity Building of BLUE Economy Stakeholders to Effectively use CROWDFUNDING (BLUE CROWDFUNDING) financiranoga od strane Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF).

Izvor: https://www.efri.uniri.hr/