Aktivizam, Nekategorizirano

Besplatne proljetne radionice 2023. “Bilo kuda STEM svuda”

Foto: Udruga za robotiku “Inovatic”

U razdoblju 11.4. – 14.4. 2023. Udruga za robotiku “Inovatic” iz Splita provodi besplatne proljetne radionice u sklopu projekta “Bilo kuda STEM svuda”, navodi se na stranici udruge.

Radionice su namijenjene polaznicima uzrasta 10 – 14 g. koji nisu aktivni članovi udruge ili do sada nisu sudjelovali na besplatnim radionicama u sklopu projekta “Bilo kuda STEM svuda”.

Radionice će trajati ukupno dva dana unutar dva ciklusa:

ciklus: 11. – 12.4.
ciklus: 13. – 14.4.
Termini radionica su kroz jutro (9:00 – 11:00) ili popodne (17:00 – 19:00) – birate jedan od dva ponuđena termina.

Lokacija provedbe radionica su naše učionice na adresi: Velebitska 32, Split.

U dva dana trajanja radionica polaznici će samostalno složiti i programirati robotsko vozilo za njegov autonoman rad na robotskoj stazi koristeći Lego Mindstorms Ev3 konstrukcijske setove.

Rad je planiran u parovima te je broj mjesta u grupama ograničen na osam polaznika, stoga se požurite prijaviti putem ispod navedene prijavne forme.

Projekt „Bilo kuda STEM svuda“ financiran je iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH, a namijenjen je jačanju kapaciteta OCD-a (organizacija civilnog društva) te popularizaciji STEM–a među mladima. Vrijednost projekta je 1.980.693,34 kn, a trajanje projekta je 24 mjeseca (od 13.7.2021. do 13.7.2023.

Više o ovoj aktivnosti kao i PRIJAVNU FORMU možete pronaći na: https://udruga-inovatic.hr/besplatne-proljetne-radionice….