Hrvatska, Nekategorizirano

Udruga Inovatic poziva na besplatne STEM radionice u Splitu za vrijeme školskih praznika

Još jednu u nizu aktivnosti koju provodimo u sklopu projekta “Bilo kuda STEM svuda” uskoro ćemo provesti u djelo. Kako nam se bliže proljetni praznici, vrijeme je i za prve u nizu VIŠEDNEVNIH RADIONICA za vrijeme školskih praznika – navodi u pozivu Udruga Inovatic.

Proljetni ciklus će se održati od 19.4. do 21.4. u dva popodnevna termina, a ovoga puta to će biti Lego Mindstorms radionice koje će predvoditi naši predavači, Jozo i Slavica.

I ova aktivnost biti će u potpunosti BESPLATNA, a namijenjena je učenicima od 10 do 14 godina. Polaznici mogu očekivati sva tri dana 75 minuta zabave i učenja kroz igru na našoj već dobro poznatoj lokaciji 2 – Velebitska ulica 32, Split.

Prijave su otvorene na web stranici Udruge Inovatic, a budući da predznanje nije potrebno, vjerujemo da će se grupe vrlo brzo popuniti, stoga osigurajte mjesto na vrijeme – zaključuje udruga.

Više o ovoj aktivnosti kao i PRIJAVNU FORMU možete pronaći na: http://udruga-inovatic.hr/radionice-preko-praznika/

Projekt je sufinaciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a ugovoren je na pozivu “Jačanje kapaciteta OCD za popularizaciju STEM-a”.

……………………………….

Nositelj projekta je Udruga za robotiku “Inovatic”. Partneri na projektu su Udruga zvjezdano selo Mosor, Udruga za promicanje novih tehnologija “RoboBrač”, Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Cista velika, Osnovna škola Žnjan-Pazdigrad i Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu.