Aktualno, Nekategorizirano

Otvorene prijave na STEM Akademiju

Ususret predstavljanju projekta STEM Akademija koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske pozivamo na početnu konferenciju i panel raspravu “Razvoj STEM vještina kod djece i mladih – popularizacija i izazovi” – navodi u pozivu Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI).

Pridružite nam se na Zoomu idući ponedjeljak, 22. 11. u 15:30 jer ćemo s Toni Milunom (Visoko učilište Algebra) i Marinom Trošeljem (STEMI) saznati kako poticati razvoj STEM vještina kod djece i mladih, kakve su prilike za stjecanje i demonstraciju tih znanja u Hrvatskoj i što možemo učiniti da te prilike poboljšamo! – ističu u pozivu.

Prijavi se ovdje: https://forms.gle/vXruy5TxQQurmbTs9

“STEM akademija” projekt je Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije (HUKI). Provedba projekta “STEM akademija” započela je 29.06.2021. i ukupnog je trajanja od dvije godine. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.224.392,86 kn. Projekt se provodi u suradnji s partnerima: Institutom za razvoj obrazovanja, Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Visokim učilištem Algebra.