Hrvatska, Nekategorizirano

Početna konferencija projekta „Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima“

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije iz Zagreba poziva na početnu konferenciju projekta  „Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima“, projekta koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a koja će putem ZOOM aplikacije biti održana u petak 18. prosinca 2020. u 15:00 sati.

Početna konferencija uključuje predstavljanje projekta „Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima“, a nakon toga će se održati pan-el rasprava “Društveno poduzetništvo kao sredstvo oporavka (za izlazak iz krize)” na kojoj će stručnjaci iz društvenog poduzetništva govoriti o primjerima dobre prakse, aktualnim izazovima i onima koje nas tek čekaju. Panelisti su društveni poduzetnici s dugogodišnjim iskustvom: – Jelena Anđelić (ACT Grupa), Filip Brničević (udruga O.A.ZA.), Tijana Tešija (udruga Mi), Filip Trezner (Izvan fokusa), Sonja Vuković, (udruga Slap), a moderatorica konferencije je prof. Gordana Ćorić  viša predavačica poduzetništva i poslovne etike na Sveučilištu VERN.

Prijave na početnu konferenciju odvijaju se putem poveznice: https://forms.gle/qp6KDPriCt9tZRAn9
Više informacija o početnoj konferenciji nalazi se na mrežnoj stranici projekta na poveznici: https://fairshare.huki.hr/pocetna-konferencija-18-12-2020/

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije 5.10.2020. započeo je s provedbom projekta “Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima” ukupnog trajanja dvije godine. Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 627.613,76 kn.

Projekt „Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima“ ima cilj osposobiti 20 nezaposlenih mladih članova udruge Hrvatski ured za kreativnost i inovacije za obavljanje djelatnosti pružanja usluga u području organizacije konferencija, treninga i edukacija te izrade strategija, poslovnih modela i investicijskih studija po inovativnom principu Fair share modela upravljanja društvenim poduzećima.